Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο ‘’Οδοστρωτήρας’’ του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο Μέγαρο ‘’Σουλιμιώτη’’ στην Αγ.Βαρβάρα Αττικής.


Σε μια ζεστή και μελωδική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Βαγγέλη Παπαδόπουλου, με τίτλο «Οδοστρωτήρας», εκδ.MPRESS  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου, Μέγαρο «Μήτρου Σουλιμιώτη». O «Οδοστρωτήρας» είναι το τρίτο κατά σειρά  βιβλίο της μυθιστορηματικής τριλογίας «Πορεία» του Βαγγέλη Παπαδόπουλου που άρχισε με το πρώτο βιβλίο «Αίμα, Σπέρμα, Ψέμα»  και συνεχίστηκε με το δεύτερο « Έρωτας στα χρόνια της κρίσης».


Το βιβλίο προλόγισε o ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς και ο εκπαιδευτικός - Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αγ.Βαρβάρας Διονύσης Βυθούλκας.Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις σελίδες του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Σοφία Γασπαρινάτου. Η  παρουσίαση πλαισιώθηκε και επενδύθηκε μουσικά με μελωδίες και τραγούδια από τον Γιώργο Λούσκο  και την Halina Hrynko.
Το κοινό, με ιδιαίτερη χαρά, συνομίλησε με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο, ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο το  ταξίδεψε στις σελίδες του βιβλίου, μαγεύοντάς το. Παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας  Γιώργος Καπλάνης, ο γ.Δ.της Διεθνούς Ακαδημίας Ελληνισμού Γιώργος  Γαμπιεράκης εκπρόσωποι από  τη Λέσχη Ανάγνωσης και άλλων πολιτιστικών φορέων ,λογοτέχνες ,ποιητές και πλήθος βιβλιόφιλων.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις