EΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ LIONS CLUB SPECIALTY KOLONAKI SUN ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η σημαντική και ξεχωριστή εκδήλωση της Lions Club Specialty Kolonaki Sun, για τον Πυλώνα των Lions Παιδικό Καρκίνο, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην ΑΘηναική Λέσχη της οδού Πανεπιστημίου . Έγκριτοι επιστήμονες , μίλησαν για τον Παιδικό Καρκίνο, όπως ο Β Αντιπρόεδρος της Λέσχης Δερματολόγος Ιωάννης Πέρος, ο Πρόεδρος Παιδικού Καρκίνου και Αντιπροεδρος Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, Μιχάλης Νικολάου ο Δημιουργός του ” ΟΙΚΟΘΕΝ “, ο γνωστός Χειρουργός του Θυρεοειδή Καρκίνου Σταύρος Τσιριγωτάκης Δημιουργός του Συλλόγου Ευθύνη , ο Πρόεδρος της Όρασης στην λέσχη ο γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Κατσουράκης, και ο Γυναικολόγος Γρηγόρης Γκιγκότε.
Τελετάρχης της βραδιάς ήταν ο Αντιπρόεδρος της λέσχης Δικηγόρος Δημήτρης Τσιλιμιγκάκης. Μέρος των εσόδων δόθηκαν για το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Βασιλεία Ναίλς, πραγματοποίησε επίδειξη μόδας που στέφηκε από μεγάλη επιτυχία. Βραβεύτηκε ο επιφανής ιστορικός,κριτικός τέχνης και λογοτεχνίας Λεόντιος Πετμεζάς για την προσφορά του στην τέχνη ,στην λογοτεχνία και στον άνθρωπο . Την βραδιά πλαισίωσε μουσικά η χορωδία ” Ραψωδοί “ με 2 σολίστ σοπράνο, του παγκοσμίου φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου . Και έκλεισαν το πρόγραμμα με μεγάλο κέφι ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Βενετσάνος μαζί με την γνωστή τραγουδίστρια Εύη Κρανιδέλη.
Στην διάρκεια της ενδιαφέρουσας βραδιάς, μίλησαν η δραστήρια Ιδρυτική Πρόεδρος της λέσχης Lions Club Specialty Kolonaki Sun, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Billy Joe, η Μαρίνα Πατούλη Πρόεδρος της Ουνέσκο Βορείων Προαστείων και η γραμματέας του Θέματος 117Α Lions Mαρίνα Μάγειρα. Από το Δ.Σ.της λέσχης έδωσαν το παρών, η Γραμματέας Μαρία Κούρκουλου, ο Ταμίας Αργύρης Κοντονικολάου και ο Gst , γνωστός Παρουσιαστής Γιώργος Πάππας.
Την βραδιά την τίμησαν πολλοί κοσμικοί όπως ο Γιώργος Λενός δικηγόρος και Ιππότης της Μάλτας και των Βουρβόνων, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου μαζί με την δημοσιογράφο Λέμυ Κοντονή, η Πρόεδρος των Amaryllis Daughters of Penelope, Chapter 421 Ειρήνη Ξακουστή , πρέσβεις από διάφορες χώρες,ο πρωκτολόγος Dr.Αλκιβιάδης Παππάς, o Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού αγώνα Γιάννης Δαραβίγκας,η σκηνοθέτιδα ,συγγραφέας και ιατρός Μαρία Αγραπίδου ,οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ,Παναγιώτης Βαζαίος,ο πρόεδρος των AHEPA "Saint Filothei" Chapter HJ - 40 Psychico Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο ιδιοκτήτης της καλτσοβιομηχανίας “ Πουρνάρας”,o Μάνος Ιερωνυμάκης , οι κοσμικές κυρίες Εβελυν Μανιός , η Κατερίνα Δασκαλοπούλου , Μάρτζυ Μορφέτα , Τζούλη Κοντή ,Phyllis Tsasis,Βίκυ Ρούτση, ο Θεόδωρος Γεωργίου και αλλοι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων.
Την λαμπερή βραδιά κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής BILLY JOE tonight και πρόκειται να προβληθεί από το High Channel.
Σύμφωνα με έγκριτα και έγκυρα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ η εκδήλωση που υπήρξε εφάμμιλλη με τις προηγούμενες εκδηλώσεις της Λέσχης επεσήμανε μέσα από τον κοινωνικό χαρακτήρα της την σπουδαιότητα του έργου της Lions Club Specialty Kolonaki Sun και βέβαια το προσωπικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο της ακούραστης Ιδρυτικής Προέδρου Billy Joe.
Tην Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ AΘΗΝΩΝ στις 8μμ η Lions Club Specialty Kolonaki Club , σας περιμένει με μεγάλη χαρά, στην αίθουσα Λίλιαν Βουδούρη για να απολαύσετε μια καταπληκτική συναυλία αφιερωμένη στην ΑΘΗΝΑ με κεντρική πρωταγωνίστρια την καλλιτέχνιδα ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ,με μια Χορωδία και με χορευτές.Μέρος των εσόδων για τον ΠΑΙΔΙΚΌ ΚΑΡΚΙΝΟ θΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΠΙΔΑ. Κλείστε θέσεις στο 6980 627688
Φωτογράφοι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ. Πρακτορείο: Papadakispress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις