ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ"




ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ - ΠΟΙΗΤΕΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΣΤΗ "ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΤΟΜΟ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1943 - 2011 ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1991 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ - ΚΕΙΜΕΝΟ - ΔΙΗΓΗΜΑ - ΔΟΚΙΜΙΟ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020!

Όσοι επιθυμούν από τους παλαιότερους να συνεχίσουν την συλλογή της Φ.Π και από τους νεωτέρους να αρχίσουν να συλλέγουν ετησίους τόμους ας επικοινωνήσουν για να παραγγείλουν τα δικά τους τεμάχια!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ "ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ" ΓΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΥΤΟ https://www.facebook.com/groups/2335212726762069/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ! http://witradio.blogspot.com/p/blog-page_86.html

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ https://www.facebook.com/groups/150965325308258/ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΠΟΙΕΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 21:00 ΜΕ 23:00 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ www.witradio.gr (παίζει τώρα και 24 ώρες έντεχνα τραγούδια)

Αντώνης Θαλασσέλης 




ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ 1951 ΠΡΙΝ 68 ΧΡΟΝΙΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΌ ΤΟ 1943 ΕΩΣ ΤΟ 2011 ΜΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΤΟΜΟ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1943-2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ!

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για τους συγγραφείς, λογοτέχνες. ποιητές και εικαστικούς, ζωγράφους που επιθυμούν μα συμμετάσχουν στη συλλογική προσπάθεια επανέκδοσης της Ν.Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς με δικά τους έργα και για τους φίλους αναγνώστες και συλλέκτες με σκοπό την ενημέρωση τους και την κατάθεση προτάσεων για την βελτίωσή της!


ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 

Η «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» εκδίδονταν από τον εκδοτικό οίκο ΜΑΥΡΙΔΗ που ιδρύθηκε το 1929 και ήταν ετήσια λογοτεχνική και καλλιτεχνική έκδοση με έδρα την Αθήνα. Ήταν ο πρώτος εκδοτικός οίκος που είχε εκδώσει τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ!

Είχε σαν σκοπό να φιλοξενηθούν αξιόλογοι δημιουργοί από τους χώρους της Ποίησης, της Ζωγραφικής, της Λογοτεχνίας, Γλυπτικής αλλά και από άλλους χώρους επίσης.

Στις σελίδες της έχουν καταχωρηθεί κείμενα σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών και εικαστικών και στο τυπογραφείο του ιδρυτή Αριστείδη Μαυρίδη (1903 - 1997) σύχναζαν μεγάλα πνευματικά ονόματα όπως Νικηφόρος Βρεττάκος και πολλοί άλλοι, αυτά τα αναφέρει στο βιβλίο του "Άφθαρτοι εν φθορά" ο Δημήτρης Νικορέτζος!

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών ήταν να τιμηθεί η Έκδοση της ‘με πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερες το Βραβείο ακαδημίας Αθηνών το 1991, Έπαινο της Ακαδημίας Αθηνών το 1988 και Βραβείο ‘’ΙΠΕΚΤΣΙ’’ το 1988.

70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Η αρχική έκδοση τον Δεκέμβρη του 1942 και αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα επιτεύγματα της Ελληνικής πνευματικής δημιουργίας, σε μια εποχή αβάσταχτης δυστυχίας και στερήσεων (έβγαινε ακόμα και στην κατοχή).

Φυσικά ο απώτερος σκοπός της έκδοσης ήταν ο Έλληνας να διατηρήσει την πνευματική αντίστασή του στον κατακτητή, προβάλλοντας την ελληνική πνευματική δημιουργία.

Αυτό το τεράστιο έργο για τα Ελληνικά γράμματα μετά από 70 χρόνια συνεχούς έκδοσης σταμάτησε το 2011.

H ΓΝΩΡΙΜΙΑMOY ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ
Όμως οι δρόμοι μας έμελλε να συναντηθούν, το γνώρισα το διάβασα και το αγάπησα και αποφάσισα να συνεχίσω την έκδοση του με το σκεπτικό ότι είναι κρίμα να σταματήσει ένα τόσο σημαντικό και βραβευμένο έργο.

Μετά από πολύ αγώνα και ψάξιμο βρήκα τον τελευταίο εκδότη Γιώργο Μαυρίδη και του ζήτησα να μου δώσει την συγκατάθεση του για να κάνω μια προσπάθεια για την επανέκδοσης της κάνοντας μια νέα αρχή με την ονομασία, «Νέα Φιλολογική Πρωτοχρονιά», ώστε να υπάρξει ένα ορόσημο τέλους της «Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς» από την οικογένεια Μαυρίδη με τη πολυτονική γραφή και ένα ορόσημο μιας νέας αρχής στη συνέχισή της ως «Νέας Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς» με μονοτονική γραφή, με σκοπό να προβληθούν και να γράψουν στις σελίδες αυτού του ιστορικού εντύπου και οι νέοι δημιουργοί !

Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ
Ο εκδότης Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε λέγοντας: «Χαιρετίζω την προσπάθεια του Αντώνη
Αυτή όλη η προσπάθεια αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση της πολύχρονης και κοπιαστικής προσφοράς της οικογένειας Μαυρίδη στα Ελληνικά γράμματα. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορώ με γαληνεμένη την ψυχή να ταξιδεύω νοερά ανάμεσα στις σελίδες της νέας έκδοσης. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του!»

Σας ενημερώνω ότι την συγκατάθεση του την έχω στα χέρια μου υπογραμμένη από τον ίδιο τον εκδότη Γιώργο Μαυρίδη, καθώς και ιδιόχειρη αφιέρωση στο πρώτο τεύχος του 1943 και στο τελευταίο τεύχος του 2011 που μου χάρισε και μου ευχήθηκε κάθε επιτυχία! .

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Όλοι οι δημιουργοί παλιοί και νέοι μπορούν να συμμετάσχουν στην συλλογική αυτή προσπάθεια μετά έργα τους που μέσα στις σελίδες του φιλοξενούσε τα πιο σπουδαία ονόματα της λογοτεχνίας μας και κοσμεί της βιβλιοθήκες όλων των παλαιότερων λογοτεχνών, ώστε να μην χαθεί αυτό το βραβευμένο ιστορικό έντυπο με την τεράστια προσφορά στα Ελληνικά γράμματα

Η συλλογική αυτή προσπάθεια και η συμμετοχή σας θα είναι καθοριστική για το μέλλον του περιοδικού, αυτού του μεγαλειώδης έργου που μας άφησαν οι προηγούμενες γενιές και που έγραψαν μέσα ακαδημαϊκοί και τα σπουδαιότερα ονόματα της Ελληνικής λογοτεχνίας.

Ας γίνουμε εμείς οι νεότεροι συνεχιστές των σπουδαίων αυτών λογοτεχνών και να γίνει για μας μια λογοτεχνική στέγη έκφρασης και πολιτισμού που θα παρουσιάζουμε τα έργα μας.
Η λογοτεχνική σκυτάλη παραδόθηκε σε μας που με τη συμμετοχή μας στα φύλλα της Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς θα μείνουμε για πάντα στην ιστορία, πλάι στα τόσα μεγάλα ονόματα που είχανε γράψει, παραδίδοντάς την με την σειρά μας στους νεότερους για να τη συνεχίσουν.

Διαισθάνομαι το μέγεθος της ευθύνης για όλη αυτή την προσπάθεια που έχω αναλάβει στην επανέκδοση αυτού του ιστορικού έργου και έχω βάλει στόχο η Νέα Φιλολογική Πρωτοχρονιά να είναι ποιοτική και καλαίσθητη σε όλα τα σημεία της για αυτό και όσοι συμμετάσχετε παρακαλώ φροντίσετε τα κείμενά σας να είναι επιμελημένα και φυσικά χωρίς ορθογραφικά λάθη, για να δώσετε μία θετική εικόνα σαν λογοτέχνες στους αναγνώστες μας και να συμβάλλετε στην άψογη έκδοση της νέας φιλολογικής Πρωτοχρονιάς.

Η Ν.Φιλολογική Πρωτοχρονιά εμπλουτίστηκε με νέα θέματα και ύλη ακλουθώντας δεδομένα της εποχής όπως εξελίσσονται και όλοι οι δημιουργοί παλιοί και νέοι μπορούν να συμμετάσχουν στην συλλογική αυτή προσπάθεια μετά έργα τους.

Στη Ν. Φιλολογική Πρωτοχρονιά θα δοθεί βήμα και σε νέους και πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς με σκοπό να αντιληφτούν το βάρος της φιλοξενίας τους σε ένα τόσο σημαντικό έργο ώστε να γράφουν ποιοτικά έργα και χρόνο με το χρόνο να εξελίσσονται προς το καλλίτερο.

Σκοπός της Νέας Φιλολογικής πρωτοχρονιάς είναι να καταγράφονται όλες οι νέες δημιουργίες του κάθε έτους από νέους άλλα και από καταξιωμένους δημιουργούς εν ζωή και να παρουσιάζονται στις αρχές του επόμενου έτους.

Με αυτό τον τρόπο θα βλέπουμε χρόνο με το χρόνο την εξέλιξη στον τρόπο γραφής, την θεματική και τις τάσεις που δημιουργούνται στην Ελλάδα από τους εκάστοτε λογοτέχνες στη κάθε χρονική περίοδο. Αφήνουμε έτσι μια παρακαταθήκη στους νεότερους αναγνώστες και για τους μεταγενέστερους ερευνητές.

Θα υπάρχουν βέβαια και έργα μεγάλων δημιουργών, κριτικές, αφιερώματα, άρθρα και ότι σπουδαίο αξίζει να μάθει ο αναγνώστης για την κληρονομιά που μας άφησαν.



ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή σας το μόνο που θέλουμε είναι η προαγορά ενός τόμου 25€ ή δύο τόμων 50€ αναλόγως την ύλη σας που θα προβάλλετε που ούτως ή άλλως θα τους αγοράζατε αν συμμετείχατε και θα σας δοθούν φυσικά στην παρουσίαση της φιλολογικής Πρωτοχρονιάς στις αρχές του 2020, αυτό το έκαναν και όλοι αυτοί οι σπουδαίοι λογοτέχνες που συμμετείχαν αγοράζοντας ακόμα και παραπάνω τόμους με σκοπό νά βοηθήσουν στην προσπάθεια για να συνεχιστεί η Φιλολογική Πρωτοχρονιά!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΡΓΩΝ

Για ΠΟΙΗΣΗ προβάλλεστε συνολικά σε 1 ή 2 σελίδες την Φ.Π. αριστερή και δεξιά να φαίνεται Σαλόνι. Αν θέλετε μπορείτε να προβληθείτε και με μια σελίδα.

Για ΧΑΪΚΟΥ (κάνουμε και ειδικό αφιέρωμα στον τόμο του 2020) όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει με 20 ΧΑΪΚΟΥ με τη φωτογραφία του στην αρχή και το όνομά του. Για περισσότερα ΧΑΪΚΟΥ και μεγαλύτερη προβολή σας κατόπιν συνεννόησης! Αν γίνει μεγαλύτερη προβολή ολόκληρης σελίδας περίπου 40 Χαϊκου τότε βάζουμε βιογραφικό με τη φωτογραφία σας στην αρχή της σελίδας.

Για ΚΕΙΜΕΝΟ (διήγημα, δοκίμιο, άρθρο κ.λ.π.) θέλουμε έως και 3000 λέξεις.

Για ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ προβάλλεστε με 1 ή 2 ή έργα σε Μία ή δύο έγχρωμες σελίδες σε μορφή σαλόνι ένα έργο σε κάθε έγχρωμη σελίδα με καλή φωτογραφική ανάλυση.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα μπει επιπλέον και το βιογραφικό σας 150 λέξεων, εκτός στα 20 Χαϊκού. Αν γίνει μεγαλύτερη προβολή ολόκληρης σελίδας περίπου 40 Χαϊκου τότε βάζουμε βιογραφικό) με τη φωτογραφία σας στην αρχή της σελίδας.


ΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΟ

Για ΠΟΙΗΣΗ συνολικά 2 σελίδες την Φ.Π αριστερή και δεξιά να φαίνεται Σαλόνι. Όλα τα ποιήματα σας συνολικά να είναι έως 165 στίχους (το πολύ των 15 συλλαβών κάθε στίχος) εκτός από τους στίχους του ποιήματος σαν στίχος μετράει και ο τίτλος ( ο τίτλος να είναι με κεφαλαία) και η απόστασή της από το ποίημα καθώς και η απόσταση ανάμεσα στις στροφές αν υπάρχουν, (πχ για ένα ποίημα 3 στροφών με 4 στίχους κάθε στροφή έχουμε 3 Χ 4 = 12 στίχους το ποίημα + 2 στίχους τα κενά ανάμεσα στις στροφές, αν φυσικά υπάρχουν + 1 στίχος η επικεφαλίδα + 1 στίχος το κενό της επικεφαλίδας από το ποίημα οπότε συνολικά είναι 16 στίχοι το ποίημα αυτό κ.ο.κ έως να συμπληρώστε το πολύ 170 στίχους).

Όσοι από τους ποιητές ζωγραφίζουν μπορεί να προβάλλουν σε μία σελίδα τα ποιήματά τους και στην άλλη τη ζωγραφική τους σε δύο σελίδες σαλόνι (αριστερη και δεξιά σελ) με κόστος συμμετοχής 50 ευρώ με 1 σελιδα ζωγραφική + 1 σελίδα ποιηση με 100 στίχους (το πολύ των 15 συλλαβών κάθε στίχος) συνολικα ολα τα ποιήματα. Εκτός από τους στίχους του ποιήματος σαν στίχος μετράει και ο τίτλος ( ο τίτλος να είναι με κεφαλαία) και η απόστασή της από το ποίημα καθώς και η απόσταση ανάμεσα στις στροφές αν υπάρχουν.
Όσοι από τους ποιητές γράφουν και κείμενα μπορεί να προβάλλουν σε μία σελίδα τα ποιήματά τους
74στίχους συνολο και στην άλλη σελίδα το κείμενο 800 σελ τους σε δύο σελίδες σαλόνι (αριστερη και δεξιά σελ) με κόστος συμμετοχής 50 ευρώ Αν θέλετε μεγαλύτερο κειμενό 2 σελίδων (εως 1600 λέξεων) το κόστος συμμετοχλης ειναι 75€. Αν επιθυμείτε κατι διαφορετικό επιοινωνηστε μαζί μας.
Αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Επιπλέον το βιογραφικό (σε γ’ πρόσωπο) των 150 λέξεων και μια Φώτο με το πρόσωπό σας λίγο πιο πάνω απ’ τη μέση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟ WORD ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (σε γ’ πρόσωπο).

Με 25€ αντί 50 θα μπορείτε να συμμετάσχετε για μια σελίδα ποίηση και ζωγραφική (δύο για κείμενα) αντί δύο με 50€ (βέβαια με τα μισή ύλη σας), με το βιογραφικό σας και την φώτο σας σε σύνολο 150 λέξεων και με σύνολο 70 στίχων για ποίηση και 1300 λέξεωνγια κείμενα,με τις πιο πάνω προδιαγραφές.

ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΛΙΚΟ

Για ΚΕΙΜΕΝΟ (διήγημα, δοκίμιο, άρθρο κ.λ.π.) έως 3000 λέξεις (4 σελίδες της Φ.Π) και επιπλέον το βιογραφικό (σε γ’ πρόσωπο) σας των 150 λέξεων και μια Φώτο σας με το πρόσωπό σας λίγο πιο πάνω απ’ τη μέση.
Όσοι από τους συγγραφείς ζωγραφίζουν μπορεί να προβάλλουν σε μία σελίδα τη ζωγραφική τους σε 1 συνεχόμενη σελίδα 1 ζωγραφική 1 κείμενο με κόστος συμμετοχής 50 ευρώ με Αν επιθυμείτε κατι διαφορετικό επιοινωνήστε μαζί μας.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ WORD ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (σε γ’πρόσωπο) ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΙΚΟΝΑ

Θα προβάλλονται 2 έργα (οι σελίδες σε μορφή σαλόνι ένα σε κάθε έγχρωμη σελίδα με συμμετοχή 50€) με καλή φωτογραφική ανάλυση. Τα φωτογραφημένα έργα σας καλό θα είναι να είναι σε καλή ανάλυση και το μέγεθος του φωτογραφικού αρχείου τουλάχιστον 500KB (όσο πιο καλή φωτογραφία δώστε τόσο πιο καλή εκτύπωση και ανάδειξη του έργου σας θα γίνει) και επίσης θέλουμε τις πληροφορίες για κάθε πίνακα όπως: Όνομα – Διαστάσεις – Υλικά τεχνική και αν έχετε επιλογή να είναι κάθετης μορφής χωρίς να είναι απαραίτητο και δεσμευτικό.. Υπάρχει δυνατότητα και ενός έργου με 25€ και άλλη επιλογή με τεσσάρων έργων με συνεχής σελίδες με 75€.

Όσοι από τους ζωγράφους γράφουν και ποίηση ή διηγήματα άρθρα δοκίμια κλπ μπορεί να προβάλλουν σε μία σελίδα τα ποιήματά τους και στην άλλη τη ζωγραφική τους σε δύο σελίδες σαλόνι (αριστερη και δεξιά σελ) με κόστος συμμετοχής 50 ευρώ με 1 σελιδα ζωγραφική + 1 σελίδα ποιηση με 100 στίχους (το πολύ των 15 συλλαβών κάθε στίχος) συνολικά ολα τα ποιήματα. Εκτός από τους στίχους του ποιήματος σαν στίχος μετράει και ο τίτλος ( ο τίτλος να είναι με κεφαλαία) και η απόστασή της από το ποίημα καθώς και η απόστασή ανάμεσα στις στροφές αν υπάρχουν και για το κείμενο τους σε 1 σελίδα 1 (εως 800 λέξεων). Αν θέλετε μεγαλύτερο κειμενό 2 σελίδων (εως 1600 λέξεων) το κόστος συμμετοχλης ειναι 75€. Αν επιθυμείτε κατι διαφορετικό επιοινωνηστε μαζί μας.

Το βιογραφικό (σε γ’ πρόσωπο) σας των 150 λέξεων και μια Φώτο σας με το πρόσωπό σας λίγο πιο πάνω απ’ τη μέση.

Παρακαλούμε αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη επανέκδοση της Νέας Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς, που γίνετε με τη συλλογική συνεισφορά των συμμετεχόντων. Αυτό που θέλουμε είναι η προαγορά ενός τόμου 25€ ή δύο τόμων 50€ αναλόγως την ύλη σας που θα προβάλλετε, που θα σας δοθούν φυσικά στην παρουσίαση της φιλολογικής Πρωτοχρονιάς στις αρχές του 2020.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ (π. χ ποίηση + ζωγραφική ή διήγημα + ζωγραφική) Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.



ΔΕΙΓΜΑ 2 ΣΕΛΙΔΩΝ (ΣΑΛΟΝΙ) ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ

ΥΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ύλη της «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ»
θα περιλαμβάνει όπως και οι παλαιότερες εκδόσεις τα εξής: Λογοτεχνία, ποίηση , διήγημα, δοκίμια, παραμύθια, λογοτεχνικές αναλύσεις γνωστών έργων, προβληματισμούς γνώμες και απόψεις, άρθρα, και κριτικές έργων γνωστών δημιουργών,αφιερώματα και αναφορές σε γνωστούς δημιουργούς εξετάζοντας το έργο τους, προβολή γνωστών λογοτεχνών και το έργο τους, εκδόσεις, σημαντικές εκδηλώσεις, παρουσίαση και δράσεις λογοτεχνικών και πολιτιστικών συλλόγων σωματείων, θεματα που σχετίζονται με το θέατρο, ιστορικά θέματα, τοπικά ήθη και έθιμα και γενικά ότι άλλο έχει σχέση με τα Ελληνικά γράμματα, την γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό, αρχαίο και νεώτερο καθώς επίσης και έργα Ζωγραφικής και γλυπτικής παλαιών και νέων καλλιτεχνών!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όποιος έχει στη κατοχή του σπάνια λογοτεχνικά ντοκουμέντα όπως φωτογραφίες,γράμματα, αποκόμματα εφημερίδων κλπ θα μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε, χωρίς χρέωση φυσικά, στην Φιλολογική Πρωτοχρονιά!

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ
Η Φιλολογική Πρωτοχρονιά θα κυκλοφορήσει αρχές του 2020.
και θα ολοκληρωθεί σε 5 φάσεις

1η ΦΑΣΗ Θα επιβεβαιώστε σαν αρχή μόνο την συμμετοχή σας για να ολοκληρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Η λίστα έχει ανοίξει και μπορείτε να δηλώστε από σήμερα την συμμετοχή σας γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας !

2η ΦΑΣΗ θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως για την εξόφληση του μικρού αντιτίμου των 50€( σαν να αγοράζετε 2 τόμους επί 25€ ) και όλες τις λεπτομέρειες.

3η ΦΑΣΗ στέλνετε τα έργα σας επιμελημένα και διορθωμένα σε μορφή κειμένου word.

4η ΦΑΣΗ ολοκληρώνετε η σελιδοποίηση σας το στέλνουμε να το δείτε για να το εγκρίνετε και μετα τυπώνετε.

5η ΦΑΣΗ θα γίνει παρουσίαση σε γιορτινή εκδήλωση στις αρχές του έτους 2020 όπου θα παραλάβετε και τα 2 ή 1 τεύχος που δικαιούστε με την συμμετοχή σας!

Περισσότερες πληροφορίες στο inbox μου (mesetzer).
https://www.facebook.com/antonios.thalasselis

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ
Η τιμή πώλησης των νέων τόμων για αυτούς που έχουν όλοι την σειρά από την αρχή και θέλουν να την συνεχίσουν ή σε αυτούς που αγαπούν την λογοτεχνία και θέλουν να τη διαβάζουν θα είναι στα 25€.

Όσοι επιθυμούν από τους παλαιότερους να συνεχίσουν την συλλογή της Νέας ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ και από τους νεωτέρους να αρχίσουν να συλλέγουν ετησίους τόμους ας παραγγείλουν εγκαίρως και πριν την εκτύπωση για να το προγραμματίσουμε!

Όσοι δεν θα συμμετάσχουν και θέλουν την Νέα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ μπορούν να μας παραγγείλουν εγκαίρως και πριν την εκτύπωση για να το προγραμματίσουμε!

Είναι και μια μικρή επένδυση, πέραν της λογοτεχνικής αξίας και μόρφωσης, σαν συλλεκτική έκδοση που το αντίτιμο θα είναι ανάλογο με την παλαιότητα που μπορεί να φτάσει και πολύ παραπάνω της αρχικής αξίας (μου ανέφεραν ότι έχει πουληθεί παλαιό τεύχος 500€ και κάποια περισσότερο!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ


Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ (που στην συγκεκριμένη περίπτωση είστε εσείς) έχει το πνευματικό δικαίωμα τού ΕΡΓΟΥ του και ο ίδιος το διατηρεί και δεν το έχει εκχωρήσει με την συμμετοχή του στην φιλολογική Πρωτοχρονιά σε οιονδήποτε και με οιονδήποτε τρόπο και εγγυάται το πρωτότυπο του παραπάνω έργου και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη έναντι τρίτων απαιτητών ή εγκαλούντων ως προς την πρωτοτυπία του έργου. Η Φιλολογική Πρωτοχρονιά, καμία απολύτως ευθύνη έχει έναντι τρίτων, σχετικά με το περιεχόμενο του έργου σας. Η διανομή κυκλοφορία του περιοδικού-τόμου μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε πρόσφορο εμπορικά τρόπο στη τιμή που καθορίζεται από την Ν. Φιλολογική Πρωτοχρονιά και οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία αξίωση χρηματικής απολαβής και ποσοστών. Μεταγενέστερες ανατυπώσεις - εκδόσεις και δημοσιεύσεις θα γίνονται ελεύθερα οπουδήποτε και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από όσους συμμετέχουν μετα έργα τους με σκοπό την πώληση, την προβολή την δική σας και της Ν. Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς. Μετά την πληρωμή αυτομάτως γίνονται δεκτά όλα τα παραπάνω αφού εξυπακούεται ότι τα έχετε διαβάσει και έχετε συμφωνήσει.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ή ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ (25€)

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Υ.Γ. Παλαιά τεύχη πωλούνται στα παλαιοβιβλιοπωλεία για να γνωρίσετε την Φιλολογική Πρωτοχρονιά!


ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ https://www.facebook.com/groups/2335212726762069/


ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗΣ.
Κιν: 6973008666
FACE BOOK: https://www.facebook.com/antonios.thalasselis
E-MAIL: thalanto64@gmail.com
(πατήστε πάνω για άμεση για άμεση σύνδεση)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις